ACQUASTOP

Acquastop är i särklass de mest effektiva översvämningsbarriärer i vårt sortiment för att skydda ditt boende eller verksamhet på snabbaste och enklast sätt.

Sinnesro hemma även vid varning för höga flöden. Förhindra översvämningsskador och kostsamma renoveringar med våra skräddarsydda barriärsystem. Kraftiga skyfall som översvämmar hela områden på mycket kort tid är allt vanligare och endast några centimeters översvämning inomhus kan orsaka skador för hundratusentals kronor i återställandekostnad.

Acquastop-barriärerna har designats för att skydda varje rum i huset. De monteras snabbt och enkelt vid behov för att undvika att vatten rinner in via dörrar, garageportar, fönster, ventilation etc.

Acquastop är de enda barriärer som inte kräver förberedande installation såsom permanenta profiler, monteringshål eller väggfasta stolpar/u-profiler. Acquastop passar perfekt på den befintliga fasaden och monteras med ett klick mot dörrkarmen. De monteras smidigt och lätt tack vare det exklusiva patenterade Easystop-systemet som möjliggör en snabb och enkel installation av vem som helst inom några sekunder. Krävs ingen förkunskap eller verktyg.

Acquastop® Classic är en serie mångsidiga översvämningsbarriärer som anpassar sig till alla typer av byggnader.

Deras låga vikt, snabba installation och frånvaro av profiler gör dem perfekta för att skydda alla typer av fastigheter. De kan monteras av vem som helst på bara några sekunder, vilket ger effektivt skydd för portar, ytterdörrar, garage, fönster, förråd, källare med mera.

Acquastop Classic kan såklart även skydda butiker, lager, företag, kontor, köpcentrum, kyrkor, slott, museium etc. Fastigher som har många entréer blir snabb utplacering av barriärerna en grundläggande aspekt, eftersom det minskar både den tid som krävs för att säkra byggnaden och den tid som krävs för att ta bort skyddet när faran är över.

Skydda din rörelse på enklaste sätt och undvik stillestånd. En investering som kommer betala sig många gånger om.

Barriärerna finns att beställa upp till 3 meter långa. När utrymmet som ska säkras är längre än så är det möjligt att länka ihop ett antal barriärer via en speciell supportstolpe, vilket möjliggör skydd för större öppningar.

Made in Italy

Välkommen mer er förfrågan!